Hydrogen Sea + Meis

i.s.m. muziekclub N9

Cultuurhuis Herbakker
  • za 23 november 2024 van 20:00 tot 21:30
Dit is een UiTPAS activiteit.
Koop tickets

Hydrogen Sea

Het Brusselse duo Hydrogen Sea staat garant voor sferische dreampop, gekenmerkt door de glasheldere vocals van Birsen Uçar en het elektronische universum van Pieterjan Seaux (o.a. Zwangere Guy en Sioen).

Hun derde full album 'Creature Comforts' is een heerlijk frisse verzameling van nieuwe songs die gaan over de dingen die ons, fragiele wezens, fysiek en mentaal troost kunnen bieden en goed doen voelen. Het album klinkt verrukkelijk licht zonder de donkerte uit het oog te verliezen.

HET NIEUWSBLAD ****
Een felgekleurd dekentje.

Meis

Meis maakt geen popmuziek, maar toch hoor je hooks. Haar muziek is herkenbaar, maar je weet niet precies met wie ze te vergelijken valt. Geïnspireerd door de directheid van Phoebe Bridgers, de intieme vocalen van Dodie, het rauwe geluid van Big Thief en de donkere en minimalistische producties van James Blake, heeft Meis de ideale manier gevonden om haar verhaal te vertellen, volledig in haar eigen stijl. 

In het conceptuele album 'Zwart/Wit' doet zangeres Aysha De Groot een boekje open over een periode van ziekte, trauma, herstel, kracht en de zoektocht naar zelfliefde.

LUST FOR LIFE ****
'Zwart/Wit' klinkt warm en intens, speels en af en toe behoorlijk complex en vooral heel erg raak. 

Locatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor de Nevestraat 10 , 9900 Eeklo

Prijs

  • Basistarief 20
  • -26 jaar 14,3
  • Kansentarief met UiTPAS Meetjesland 5
  • Vriendenprijs 12,4
  • Vriendenprijs -26 jaar 10,5

Reserveer

Organisatie

Cultuurhuis Herbakker
Pastoor De Nevestraat 10 , 9900 Eeklo